'Stella, Ster van de Zee (6)' door poppentheater FroeFroe en de Roovers

Stella, Ster van de Zee is een sprookje over eenzaamheid en je plaats zoeken in de grote wereld. Geïnspireerd op onthutsende foto’s van aangespoelde vluchtelingen en de verschrikkingen die kinderen in oorlog treffen. Maar ook op het universele verhaal over anders zijn, over je roots willen vinden. Gratis workshop na afloop mits inschrijven.

Locatie

Blankenberge 8370 Zeedijk Saveryzaal CC Casino Blankenberge.

Kijk daar, een voetje. En daar een handje. Met vingertjes. En nog een voetje. Man, dit is geen vis, dit is een mens. Wat zeg ik, dit is een kind. Een levend kindje met heel veel haar. Maar wat doet dit poppetje in het water? Zou iemand het in zee gegooid hebben? Of is het van een boot gevallen? Een visser en zijn vrouw vinden een kindje in hun netten. Niemand weet waar het vandaan komt. Ze beslissen om het te houden en noemen het Stella, Ster van de Zee. Dat Stella anders is dan andere kinderen, daar komen ze pas na een tijdje achter. Zal Stella kunnen blijven? Wil ze ook blijven? Stella, Ster van de Zee is een sprookje over eenzaamheid en je plaats zoeken in de grote wereld. Geïnspireerd op onthutsende foto’s van aangespoelde vluchtelingen en de verschrikkingen die kinderen in oorlog treffen. Maar ook op het universele verhaal over anders zijn, over je roots willen vinden. Gratis workshop na afloop mits inschrijven. Een samenwerking van Cultuurcentrum Blankenberge en de Gezinsbond Blankenberge en Gezinsbond Uitkerke.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
7.00

Basistarief: 7 Euro (Lid gezinsbond 5 Euro), Basistarief -18: 5 Euro (Lid gezinsbond (3 Euro)

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

cultuur@blankenberge.be

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.